Debreuck-Neirynck, de succesvolle software ontwikkelaar uit Roeselare, vervoegt zich bij het omvangrijke Cronos netwerk. Samen met Sweet Mustard (Kortrijk), de joint-venture tussen TVH Group en Cronos Groep, zullen de twee bedrijven samenwerken om toonaangevende, op maat gemaakte softwareoplossingen te creëren voor de klant.

Expertise in de voedings- en logistieke branche

Debreuck-Neirynck, opgericht in 2004, is sterk gespecialiseerd in het bouwen van softwareoplossingen in voornamelijk de voedings- en logistieke sector. Met DN haalt de Cronos Groep er een kwalitatieve partnermet uitgebreide ervaring in Java softwareontwikkeling bij. Via deze samenwerking krijgt DN toegang tot het grootste IT-ecosysteem van België, waardoor het zijn ambitie versnelt om te groeien als duurzaam en inspirerend softwarebedrijf. Daarnaast krijgen ze zo ook toegang tot het uitgebreide netwerk van Cronos aan de Leie in West-Vlaanderen.

Samenwerking met een onafhankelijke identiteit

Debreuck-Neirynck, dat op dit moment 15 medewerkers telt, blijft als autonome entiteit verder bestaan onder de Cronos Groep. Sweet Mustard en DN zullen elkaar de komende tijd versterken via het delen van verworven kennis en ervaring. Daarnaast zullen ze ook de handen in elkaar slaan op het vlak van projecten, zodat ze samen impactvolle softwareoplossingen op maat kunnen uitbouwen voor hun klanten.

Fullsizeoutput 4397

We wensen het gehele Debreuck-Neirynck team van harte welkom en kijken uit naar het gezamenlijk bouwen van tastbare digitale oplossingen voor onze klanten.

Ontdek hier meer over Debreuck-Neirynck arrow-right-long