Meet Cronos aan de Leie: een cluster van bedrijven, die gelooft in het bouwen van een (h)echte community. Een waar technologie, creativiteit en ondernemerschap samen floreren en elkaar stimuleren. We werken met experten in multi-disciplinaire teams om ideeën vorm te geven en uit te werken. Word je hier enthousiast van? Blokkeer dan alvast zaterdag 21 mei in jouw agenda!

Onze filosofie

Wij geloven in het investeren in een zo goed mogelijke werkomgeving en hanteren een aparte groeistrategie op maat van onze medewerkers. Zo richten we ons op kennisdeling, het inrichten van vakgroepen, opleidingen, noem maar op. Als onze werknemers hier maar vooral uitgedaagd worden, hier graag zijn en voelen dat ze nooit ter plaatse blijven trappelen. Iedereen heeft hier het gevoel dat er geëxperimenteerd mag worden en dat men kennis mag opdoen en/of doorgeven.

Lokale verankering is daarbij een belangrijke waarde voor ons. De West- en Oost-Vlaamse mentaliteit – een erg pragmatische, no-nonsense mind-set waarbij open communicatie centraal staat – dragen we hoog in het vaandel. Dat is iets wat er zowel bij onze klanten als medewerkers ingebakken zit.

Van Jobhoppen naar Job Happening

Omdat we graag blijven groeien, organiseren we een ‘Job Happening’! Een dag waar je als kandidaat jezelf kan zijn en kan zien hoe onze werkdagen ingevuld worden. Op het event zelf spreek je niet enkel HR, maar ook de managing partners en de medewerkers van onze bedrijven. We vinden het belangrijk om met onze voetjes op de grond te blijven en te laten zien waar we dagelijks aan onze community bouwen.

Onze dochterbedrijven zullen aanwezig zijn met hun eigen stand, werknemers en het nodige demomateriaal. Zo krijg je een concreet beeld van de organisatie. Ook je partner en de rest van je gezin zijn van harte welkom om te proeven van onze Family First-community. We voorzien springkastelen, food, drinks … Alles zodat jij je welkom voelt bij Cronos aan de Leie.

Samengevat

Bij ons heerst een sfeer van ambitie, groei en gezelligheid. Ieder moet hier zijn ding kunnen doen en de juiste ondersteuning krijgen om zijn/haar carrière pad zelf vorm te geven. Hierbij willen we focussen op drie belangrijke aspecten: lokale verankering, een no-nonsense community en open communicatie. De talenten die we aan boord hebben, willen we koesteren en dat doen we door met onze community te focussen op een goede work-life balans. Die is er door en voor onze mensen.

Zin om deel uit te maken van onze (h)echte community? Dan zien we jou (en je gezin) erg graag op zaterdag 21 mei op onze Job Happening! Vergeet je zeker niet in te schrijven; we kijken ernaar uit om je te leren kennen! arrow-right-long