Het nuttig besteden van tijd

Sta je er ooit bij stil hoeveel tijd er verloren gaat door het drukke verkeer? Wanneer we voor onze carrière 30 jaar tussen Antwerpen en Brussel schipperen, spenderen we gemiddeld 7000 uur in de wagen. Wat als we deze kostbare tijd zouden gebruiken om te rusten of om snel een meeting voor te bereiden? Met die gedachte werkte Get Driven aan een kwalitatieve applicatie die ervoor zorgde dat zakenmensen hun tijd nuttiger konden indelen.

Nieuwe service voor zakenmensen

Ontspanning is belangrijk, net zoals veiligheid en comfort. Om deze succesformule te garanderen, stelt Get Driven meer dan 250 chauffeurs te werk om aan je persoonlijke wensen te voldoen. Je eigen wagen wacht je op wanneer je naar huis wilt: zowel bij recepties, diners, feesten, een onderhoud of na een dagje shoppen.

Digitaal platform van chauffeurs

Om alle chauffeurs zo efficiënt mogelijk in kaart te brengen kwam Get Driven aankloppen bij onze consultants. Het plan was om het platform te digitaliseren in de vorm van een mooi ogende, intuïtieve applicatie. Op die manier kunnen de ritten vlot worden aangemaakt en verloopt de selectie van de chauffeur vlekkeloos. Na de selectie van een driver, rijdt hij/zij steeds met de wagen van de klant zelf. Dit biedt zakenmensen de mogelijkheid om verder te werken en tijd te winnen bij verplaatsingen van en naar klanten.

Get Driven app

Werkwijze binnen Cronos aan de Leie

Via technologieën als Native iOS en Android bouwde het team een applicatie op maat waarmee klanten van Get Driven hun eigen driver kunnen boeken. De chauffeur rijdt met de wagen van de klant, wat flexibiliteit en comfort teweegbrengt op vlak van technologie en gebruik. De applicatie draagt op die manier bij tot een veilige en ontspannen rit.

Flexibiliteit en comfort

Dankzij de Get Driven app krijgen mensen de kans om dringende zaken af te werken of even op adem te komen. Ook tijdens evenementen kan de app vlot worden ingeschakeld; de chauffeur wacht aan het event zelf en zorgt voor een veilige autoreis. Via het platform krijgen klanten ruimte voor plezier, flexibiliteit en comfort. Het zoeken naar parking en eindeloze wachttijden zijn verleden tijd … en dat allemaal dankzij je smartphone!

En dat allemaal via je smartphone...

Op zoek naar een applicatie die jouw bedrijf vooruit kan helpen? arrow-right-long