Applicatiemodernisatie Assessment

Weet waar je staat...

Meer en meer bedrijven realiseren zich dat hun huidige IT systemen niet meer voldoen, soms hopeloos verouderd zijn en veel te hoge operationele en onderhoudskosten met zich meedragen. Sommige roadmaps en procedures zijn zelfs door gedateerde technologie volledig onbruikbaar geworden...

Om dit te voorkomen, is het belangrijk om jouw specifieke noden zorgvuldig te identificeren, en samen een traject uit te stippelen dat volledig is afgestemd op de wensen en toekomstvisie van jouw bedrijf.

Download onze Applicatiemodernisatie Assessment Onepager. arrow-right-long
Applicatiemodernisatie Assessment

Wat is het en hoe gaan we te werk?

Met het moderniseren van een business applicatie, mobiele app of web-omgeving, krijg je een beter presterende applicatie. Daarnaast worden ook het applicatieplatform en de ontwikkelomgeving gemoderniseerd om zo een solide basis te bouwen voor de toekomst.

Deze veranderingen klinken vaak ingrijpender dan ze zijn, en daarom is het belangrijk om te weten waar je staat. Daarom starten we ons assessment met een analyse van de huidige applicatie omgeving. Zo kunnen we gericht advies geven en je helpen je doel te bereiken.

We proberen inzicht te krijgen in een aantal technische vraagstukken: hoe klaar zijn jullie voor een transformatie, welke componenten kunnen efficiënter,... Uiteraard is er meer dan alleen het technische aspect want de analyse zorgt er ook voor dat we stakeholders en businessprocessen op eenzelfde lijn krijgen.

Kopie van IMG 4021
Laten we praten...

De beste oplossingen komen tot stand na een goed gesprek.

We begrijpen dat we hier niet altijd alle vragen beantwoorden en soms zelfs nog meer vragen naar boven doen komen. We geloven sterk in persoonlijk contact om de juiste vragen te stellen én advies & oplossingen vorm te geven, dus nodigen we je graag uit voor een boeiend gesprek of een eerste intake-sessie.

Tot binnenkort!

Cadl 0414