Power Platform Workshop

Ontdek de wondere wereld van low code...

Als je als bedrijf voorop wilt blijven lopen, of actueel wil blijven, is innoveren een absolute must. Apps zijn hierbij van groot belang. We zien vaak dat relatief eenvoudige processen te complex worden gemaakt en niet gestandaardiseerd zijn met versnipperde data en handmatige bedrijfsprocessen als negatief gevolg...

Om grip te krijgen op ongestructureerde data en processen is Microsoft Power Apps dé perfecte oplossing. Hiermee kan je als eindgebruiker snel zelf een app ontwikkelen, low code en zonder grote investeringen. We kunnen dus snel en eenvoudig apps bouwen die impact hebben.

Download onze Power Platform Workshop Onepager. arrow-right-long
Power Platform Workshop

Wat is het en hoe gaan we te werk?

Microsoft Power Apps – en bij uitbreiding het Power Platform – biedt heel wat mogelijkheden om eenvoudig applicaties te maken op maat van jouw unieke situatie. Om de kracht van het platform te maximaliseren, is de juiste visie, architectuur en integratiestrategie essentieel. Daarom zetten we onze gebundelde expertise in om je te helpen de juiste, toekomstbestendige keuzes te maken voor jouw specifieke business.

Tijdens deze workshop gaan we met behulp van Microsoft Power platform-technologieën Power BI, Power Apps en Power Automate aan de slag en helpen we jouw bedrijf verder. Bij deze workshop ga je zelf apps bouwen die op verschillende apparaten werken en leer je hoe je deze veilig in jouw organisatie kunt delen.

Cebeo cportal
Laten we praten...

De beste oplossingen komen tot stand na een goed gesprek.

We begrijpen dat we hier niet altijd alle vragen beantwoorden en soms zelfs nog meer vragen naar boven doen komen. We geloven sterk in persoonlijk contact om de juiste vragen te stellen én advies & oplossingen vorm te geven, dus nodigen we je graag uit voor een boeiend gesprek of een eerste intake-sessie.

Tot binnenkort!

Cadl 0143