Digitaal Maturiteitsassessment

Hoe matuur is jouw bedrijf?

De bereidheid tot digitale transformatie mag bij sommige bedrijven dan wel groot zijn, velen missen een duidelijke aanpak over hoe digitaliseringkansen kunnen gegrepen worden en concreet vertaald worden naar effectieve implementatie. Je wordt als ondernemer dan ook dagelijks geconfronteerd met de schijnbare eindeloze mogelijkheden én digitale uitdagingen...

Om jou de juiste ondersteuning te kunnen bieden, is het belangrijk om de huidige digitale maturiteit van jouw onderneming of organisatie in kaart te brengen.

Download onze Digitaal Maturiteitsassessment Onepager. arrow-right-long
Digitaal Maturiteitsassessment

Wat is het en hoe gaan we te werk?

Digitale maturiteit is de mate waarin digitale technologie wordt geïmplementeerd in jouw organisatie op het vlak van informatiebeheer, beleid, procesmanagement, samenwerking, dienstverlening,... Een digitaal mature organisatie hoeft niet noodzakelijk alles maximaal digitaal te doen. Belangrijk is dat jouw onderneming op een doordachte manier omgaat met digitale evoluties en er mee aan de slag gaat waar dat nuttig is.

Met ons assessment doorlopen we stap voor stap volgende domeinen:

  • Governance & Security
  • Infrastructuur
  • Business processen
  • Business apps

We leggen interviews vast met de nodige stakeholders en doen een technische scan van jullie omgeving. Vervolgens verwerken we alles in een heatmap met de nodige prioriteiten.

Cadl 0365
Laten we praten...

De beste oplossingen komen tot stand na een goed gesprek.

We begrijpen dat we hier niet altijd alle vragen beantwoorden en soms zelfs nog meer vragen naar boven doen komen. We geloven sterk in persoonlijk contact om de juiste vragen te stellen én advies & oplossingen vorm te geven, dus nodigen we je graag uit voor een boeiend gesprek of een eerste intake-sessie.

Tot binnenkort!

Cadl 0143