Discovery Bootcamp

Een snelweg naar innovatie...

Elke uitdaging, groot of klein, brengt vragen en assumpties met zich mee... Daarom is het belangrijk om alle neuzen in dezelfde richting te brengen en antwoorden te vinden op fundamentele vragen. Met een Discovery Bootcamp zorgen we voor een gemeenschappelijk beeld van de uitdaging, de oplossing en de mensen voor wie we de oplossing gaan aanbieden

In een Discovery Bootcamp nemen we de tijd om verschillende en niet voor de hand liggende ideeën de kans te geven. Door eerst even de tijd te nemen om te leren, kunnen we investeren in en bouwen wat wel werkt. Je kan je uiteindelijke beslissingen daarna baseren op feiten.

Download onze Discovery Bootcamp Onepager. arrow-right-long
Discovery Bootcamp

Wat is het en hoe gaan we te werk?

Een Discovery Bootcamp is een begeleid stap-voor-stap proces. Hierin gaat een team in enkele dagen het juiste vraagstuk bepalen en de richting van een oplossing ontdekken en valideren. Onze business developers, product owners, developers,... begeleiden je bij deze zoektocht.

Voor onze discovery bootcamp haalden we onze mosterd bij de Design Thinking methodologie en bij de Design Sprint van Google Ventures.

  • We passen ons aan aan jouw agenda en beschikbaar budget.
  • We bepalen de meest geschikte methodes op basis van de situatie en de uitdaging.
  • We valideren niet enkel het idee, we bepalen ook de strategie voor de realisatie.

In hoogstens 5 dagen helpen we jou het probleem beter begrijpen en aligneren we tussen verschillende stakeholders. Samen visualiseren we ideeën in een prototype en valideren we dit met gebruikers. Het resultaat is een strategie om de oplossing effectief te bouwen.

We ontdekken wat werkt en wat niet, op een snelle en efficiënte manier. Je bespaart dus tijd, geld en discussie.

Cadl 0244
Laten we praten...

De beste oplossingen komen tot stand na een goed gesprek.

We begrijpen dat we hier niet altijd alle vragen beantwoorden en soms zelfs nog meer vragen naar boven doen komen. We geloven sterk in persoonlijk contact om de juiste vragen te stellen én advies & oplossingen vorm te geven, dus nodigen we je graag uit voor een boeiend gesprek of een eerste intake-sessie.

Tot binnenkort!

Teammeeting pc en koffie